петък, септември 15, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Как сами да си инсталирате навигация Двоен Дин

Как сами да си инсталирате навигация двоен дин

Лесно можете и сами да инсталирате и преправите таблото и кабелите за да монтирате навигация от типа двоен дин. На първо време за да сте максимално улеснени потърсете модел навигация който да отговаря на колата ви – вече има специфични модели навигации, които са съобразени с вида и дизайна на специфичното табло за определени марки и модели коли. Ние намерихме богато разнообразие от Навигации за специфични модели коли тук  : Навигация за кола Двоен Дин

Подгответе си отверки или винтоверт, клещи резачки, обикновени клещи, изолирбанд и други необходими материали.

На първо време изключете колата и махнете ключовете.

Първо проверете ръководството на колата или ако нямате такова, вижте от интернет как се разглобява и отваря старата Ви аудио система. След като свалите старата аудио система, пристъпете към изваждане на свързващите кабели – може и да ги маркирате и надпишете с изолирбанда като надпишете кой кабел към къде е отивал за да можете след време отново да свържете и старата стерео уредба, ако решите.

След като разкачите кабелите проверете в комплекта с новата навигация кой кабел къде трябва да се свърже. След като завършите със свързването на кабелите можете да инсталирате и затворите навигацията на мястото на старата стерео уредба. Когато завършите всичко можете да включите отново ключа и да дадете на контакт за да видите дали всичко работи нормално.

Можете да прегледате и следните клипчета :

И на български език :

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.