петък, юни 2, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Roborock S5 Max – ревю и отзиви за модела.

Модела на Roborock S5 Max, който излезна през изминалата година се доказва като качествен и добър модел и след тестовете които направихме от 6 месечното му ползване. Особено сме очаровани от функцията МОП, която при този модел е подобрена и върши много по-добра работа от старите модели. Разбира се не очаквахте чудо и тя не може да замести почистването с МОП, но определено е една качествена алтернатива. Ако често ви се налага да почиствате с МОП плочки или други твърди настилки определено това е един особено подходящ модел.

Плюсове :

  • Новия електронен контейнер за вода е превъзходен при контролирането на водния приток към МОП и почистването на петната.
  • Ъпгрейдите на софтуера го правят по-добър избор от S5
  • Може да работи до 150минути с едно зареждане (на най-ниската настройка)
  • Зоните за ограничение за почистване и ограничение на мокрото почистване са чудесно допълнение.

Минуси :

  • Малкия контейнер за отпадъци събира само 490мл боклуци
  • В комплекта няма допълнителен парцал за МОП-а и странична четка
  • Сравнително скъп модел

Обзор

Робота S5 Max разполага с различни видове мокро и сухо почистване.  Можете да избирате от различни режими, което прави модела особено гъвкав.

Контейнера за отпадъци е същия като стария модел – S5 и събира същото количество боклуци. Модела има и HEPA филтър, който е разположен зад контейнера за боклуци.

Мулти карти с различни нива

Това е едно ново допълнение което идва точно след пускането на модела S6 Max. Чрез него имате възможност да запаметите до 4 различни нива на картите. Например – първи етаж, втори етаж и т.н.

Навигация

И тук модела използа познатата LIDAR и лазерен сензор, една от най-силните черти на Roborock серията. Благодарените и на „Адаптивното Динамично планиране“ роботът сам преценя оптимален маршрут за почистване на статиите на база формата на стаята.

Невидима стена и зони за ограничаване на МОП-а

Първата възможност е нещо което е чудесно – чрез приложението за робота можете да очертавате зони за които робота няма позволение да ходи. Така можете да ограничите движението му или да предпазите мебели и др. вещи.

И ако можем да обобщим въпреки малко по-високата си цена, то модела определено си заслужава. Изключително качествен и добър модел. Модела Roborock S5 Max Може да бъде закупен и директно от България : https://mobisector.com/xiaomi-mi-roborock-s5-max-vacuum-cleaner-prahosmukachka-robot

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.