четвъртък, юни 24, 2021
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

3 топ трика за бисерна усмивка

Трикове за бисерна усмивка

Сода бикарбонат

Содата бикарбонат е древен натурален метод за избелване на зъбите. Този метод е изключително ефикасен в борбата срещу оцветяването и появата на петна по вашите зъби. Въпреки това трябва да бъдете внимателни, когато прилагате сода въху зъбите си, за да не нараните венците си. Полейте четката си за зъби с вода, сложете малко паста за зъби и поръсете със сода бикарбонат. След това измийте внимателно зъбите си, като пазите венците си. Малките частици на содата ще почистят повърхността на вашите зъби, а вие ще забележите резултатите само след няколко дни.

С лимонов сок

За да възстановите белотата на вашите зъби, сложете няколко капки лимонов сок върху четката си и измийте внимателно зъбите си. Лимоновият сок не само ще избели вашите зъби, но и ще ви помогне да се отървете от неприятните жълти петна по тях. Видимите резултати от тази процедура ще можете да забележите едва след няколко повторения.

Водата след хранене е задължителна

Има много ситуации , в които нямаме възможност да измием зъбите си след хранене. Във всяка една такава ситуация трябва да пием задължително вода. Ключова стъпка в прекратяването на петната от чай, кафе и кола е пиенето на вода непосредствено след тяхната консумация. Жабуркайте водата в устата си за няколко секунди, за да можете да отстраните остатъците от храна и сладки напитки от зъбите си . По този начин ще отстраните причинителите на петна и ще се радвате на белите си зъби всеки път , когато се усмихвате.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.