четвъртък, септември 14, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Да удължим младостта: Как push-up сутиените трансформират бюста и спомагат за съвършеното женствено излъчване

Носенето на сутиени не помни своето начало. Създаването на днешното бельо е извървяло дълъг път, който започва дори преди създаването на Римската империя. Още с магическото обаяние на една от най-великите ръководителки на египетските династии – Клеопатра!

Царицата се е прочула с любовта си към изкусителните одежди. Ненадминат майстор в политиката и в съблазняването, дори тя е съзнавала ефекта на трансформиращото бельо. И говорейки днес за такова, първото което ни хрумва са push-up сутиените.

За всеки тип бюст

Нека най-напред да изключим силиконовите импланти. Те сами по себе си не се нуждаят от допълнително укрепване и оформяне (ако говорим за разумно количество кубици).

За изкусителките с естествени форми действителността е съвсем различна. Малкият бюст може да увеличи визуално своя размер, дори без наличието на подплънки. Повдигането оформя гърдите незабавно и променя визията на връхните дрехи. Независимо дали ще изберете прилепнал и изрязан топ или обемен тишърт, оформеният бюст ще изглежда зашеметяващо.

За макси обемите повдигането е дори още по-важно. Всеки бюст има неприятната склонност да се отпуска с времето. Повдигащите сутиени ще го поддържат на място, независимо от възрастта ви.

Да запазим младостта

Все пак е хубаво да спазвате няколко правила, за да предотвратите преждевременното увисване. Винаги спортувайте с адекватно бельо. Спортните сутиени не са приумица на модата, а необходимост за всяка жена, която се грижи за формите си.

Правете упражнения. Има специализирани за целта физически упражнения, които ще ви подпомогнат в мисията красив бюст. Те са много подходящи за стягане и оформяне, както и поддържане на цялостен тонус.

Козметиката също не е за пренебрегване. Тя няма да направи чудеса, но може да ви зарадва с по-стегната кожа, минимизирани стрии (ако ги има) и отново тонизиране.

Разумна диета

Цялостната грижа за тялото не може да пропусне и хранителния режим. Нужно е да положим усилия не само външно, но и вътрешно. Гарантираме ви уникални резултати.

Превърнете всичко описано в нов стил на живот. Заедно с външната промяна започнете да използвате само най-качествени серии бельо. Не е тайна, че именно то оформя самочувствието, макар да остава най-невидимо.

На страниците на Bul Bel ще откриете топ находки за всяка фигура и пропорции. За най-слабите и за апетитно оформените, за съблазнителките и любителките на удобния консерватизъм, за плажа или просто под работния костюм.

От днес няма да ви липсва нищо, и с всяка закупено красиво попълнение в колекцията ви ще се чувствате повече от истинска жена. Качеството няма да ви изневери за сметка на визията, защото всички модели предлагат изобилие и от двете.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.