събота, септември 16, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Колко време е нужно за да се отразят резултатите от приема на гел Вертера и какви са неговите свойства

Вертера гел е изцяло натурален продукт, без консерванти, чиято основна съставка е ламинарията(кафяво водорасло). Тази естествена „жива“ храна има свойството да пречиства организма на клетъчно ниво и да задоволява напълно нуждите му от витамини, минерали и други хранителни вещества. Този продукт е отличен за хората от всяка възраст, които имат проблеми с кожата, храносмилането, сърдечно-съдовата система и ставите.

Какво съдържа Вертера гел

Гел от ламинария Вертера

Вертера гел е 100 % органичен продукт, който съдържа ламинария, вода и някои допълнителни компоненти (антиоксидант, лимонена киселина-комплексообразуващ агент, регулатор на киселинността – калциев глюконат). На независимият сайт – Verteraorganicbg.com може да намерите както гела на вертера така и много други продукти на руската марка.  Това означава, че той не съдържа никакви изкуствени съставки и оцветители. Технологията на производството му се състои в извличането на всички полезни съставки от клетката на ламинария и запазването им в живия им вид. Вертера гел съдържа 20 аминокиселини, витамините А, В 12, С, E и К, Омега-3 и 6 мастни киселини и много  макро и микроелементи. Продукт в напълно естествен, което го прави ефективен и безопасен за човешкото здраве.

За какво помага Вертера гел

Вертера гел  е напълно натурална „жива“ храна, която помага за прочистване на организма и насищането му с всички важни витамини, минерали, макро и микроелементи на клетъчно ниво. Това е 100% органичен хранителен продукт.

До 90% от заболяванията възникват заради образуването на шлаки в тялото  и липсата на необходимите му макро и микроелементи. Причините за това се крият в  голямото количество токсични храни, съдържащи вредни за здравето нитрати, консерванти и оцветители. Освен тях негативно влияние оказват и некачествената вода и замърсения въздух, които влияят негативно на нашия организъм. Вертера гел има свойството да премахва всякакви токсини  да се бори с умората главоболието, трудната концентрация и алергиите. Но за какво още помага Вертера гел?

– Вертера гел помага за нормализиране на хормоналния баланс, при жените, които имат нередовен цикъл или страдат от безплодие;

– Високото съдържание на калций, предотвратява болките в ставите и намалява опасността от развитието на артрит или остеохондроза;

– Високото съдържание на витамините А, Е и С подобряват състоянието на кожата и спомагат производството на колаген и еластин, като по този начин тя е по здрава, еластична и сияйна;

– Спомага за бързото възстановяване при боледуване, като активира собствените защитни механизми на организма;

– Високото количество фибри, спомагат за намаляване абсорбацията на мазнините, за правилното усвояване на протеините, за нормализиране на метаболизма, а оттам и за намаляване на теглото;

– Вертера гел нормализира работата на сърцето, понижава нивата на холестерола, и така предотвратява появата на инфаркт;

– Голямото количество йод спомага за правилното функциониране на щитовидната жлеза;

– Продуктът оказва влияние върху добрата работа на стомашно-чревния тракт и засилва имунната система.

Как се приема Вертера гел?

Препоръчителната дневна доза Вертера гел е 2 равни супени лъжици, 2 пъти на ден, 30 минути преди хранене. Общото количество гел, в тази дозировка е 40 грама. В отделни случаи, това количество може да бъде увеличено до 100 – 150 грама на ден. Гелът се приема смесен със сок, смути, но може да се добави и в различни супи.
Препоръчително е да се пие 1 месец, с почивка от 5 до 7 дни, в продължение на 1 година.
Външно Вертера гел може да се прилага и като маска, върху  лицето, тялото или косата. Използван така той има почистващ, хидратиращ и стягащ ефект.

Колко време е необходимо, за да усетим първите резултати от приема на Вертера гел

Появата на първите резултата от приема на Вертера гел зависи от здравословния проблем на пациента и от дозировката на продукта. Най-често подобрение се наблюдава още през първите няколко седмици. Използвали продукта пациенти споделят, например че косопадът намалява, след прием на препарата, в продължение на около 2-3 седмици. При проблеми със щитовидната жлеза ефекта от Вертера гел настъпва след прием на 1с.л. сутрин, в продължение на 2 месеца. При проблеми със ставите е достатъчно приемането му за 2 седмици, за да се почувства облекчение.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.