петък, декември 2, 2022
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Топ 10 модни грешки

Модни грешкиЩо се касае до модните тенденции , то никой не е застрахован от грешки. Затова често знаменитостите попадат в класациите за най-безвкусно облечени персони, въпреки че имат богат избор на дрехи в гардероба и за външния им вид се грижат високоплатени експерти.

Каква е най-често срещаната грешка, когато се опитваме да спазваме модните тенденции ,обяснява Гийом Теро, официален стилист на Седмицата на модата в Париж.

1. Не трябва да се свиква с всекидневните дрехи – главното е да се обличате според обстоятелствата, дори това да ви създава понякога дискомфорт.

2. Внимавайте с използването на козметиката – при предозиране или агресивен и силен грим, само ще подчертаете недостатъците си. Старайте се да се придържате към два стила – лек и прост дневен грим и по-ярък вечерен.

3. Избягвайте дрехи в цветова гама, която не хармонира с тена кожата Ви. Това може да има ужасяващи последствия – или да се окажете неестествено бледи, или да изглеждате по-възрастни. Затова за да подчертаете естествената си красота и да може тена ви да изглежда по естествен и жизнен – използвайте кореспондиращи цветове.

4. Не се изкушавайте от излишен блясък и лъскави елементи по дрехите ,особено на места, към които не искате да привличате внимание.

5. Махнете напукания лак от ноктите си. По-добре без него ,ако ще загрозява ноктите ви , предназнаението му е да ги прави по красиви а не обратното

6. Винаги носете чоропогащници, които се съчетават с цялостния ви тоалет – обувки, пола(панталон). Никога не обувайте чорапогащник, когато сте със сандали, независимо дали е модерно. Това може да изглежда добре на подиума, но не и във всекидневието.

7. Задължително си взимайте дрехи точно вашия размер, а не приблизително точен.

8. Не носете плътно прилепнали дрехи, под които се очертават бикините или сутиенът ви – грозно е. Избирайте си правилното бельо, което ви стои добре.

9. Обувките ви трябва да са в тон с избрания от вас стил на обличане и да го допълват.

10. Не купувайте нещо само защото е на разпродажба – по-добре да имате няколко дрехи ,които да ви стоят добре и перфектно , отколкото пълен гардероб с дрехи ,които не носите.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.