неделя, юни 13, 2021
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

За сайта

Здравейте скъпи читатели,
създадохме този сайт с идея да предоставяме на Вас потребителите полезна информация.
Приоритетът ще ни е внимателно да подбираме и създаваме интересни статии, които да поднасяме в сайта. Целта ни е само една – да бъдем полезни за Вас!
Както може би сте забелязали сайтът е разделен на няколко категории – Функционално, Емоционално и Актуално .  Името ФЕА на сайта ни е  абревиатура от Функционално , Емоционално , Актуално. Всяка раздел сам  по себе си съдържа подсекции отговарящи на главната тема .
 В менюто Функционално например можете да откриете полезни рецепти , статии  “направи си сам” , съвети за това как да сме красиви всеки ден , здравни съвети и интересни материали относно домашните любимци.
 В останалите две категории се намират материали и статии касаещи емоциите – личните ви терзания и страхове,  преодоляването им , хармонични взаимоотношенията с партньора, приятелите и колегите ви .
Периодично добавяме и новини от света и България , обновяваме месечния хороскоп с интересни предсказания. В секция  съновник може  да намерите „скритите тайни“ на сънищата , какви послания носят и какво ни  разкриват.
Надяваме се да откриете всичко, което да ви  бъде от полза,  да ви улесним в това забързано ежедневие. Приятно четене!
 Бъдете част от нас, споделяйте ни вашите хитрини и трикове, вашите рецепти за красота или идеи за вкусни ястия!
Екипът на ФЕА

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.