неделя, септември 17, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Дневниците на вампира – информация и актуални данни

„Дневниците на вампира“ е американски тийн сериал, който за много кратко време се превърна в един несравним, изключително популярен хит сред младото поколение. Не само това, този сериен филм превърна една българка в истинска холивудска звезда и накара всички нас да се гордеем с нея.

„Дневниците на вампира“ стремглаво започна своя живот през 2009 година и до 2017 година успя да заснеме и излъчи цели осем сезона, всеки от които държеше в захлас милионите си фенове. Само за информация можем да ви споделим, че първият сезон на тоталния хит е толкова успешен, че е имал цели 3,6 милиони зрители. Сериалът получава изключително висока оценка и рейтинг.

Сюжет

Нека накратко да ви запознаем със завладяващия сюжет на сериите му, които със сигурност трябва да изгледате, ако все още не сте го направили.

Сериалът се заснема в малко градче в щата Вирджиния, наречено Мистик фолс. Интересното е, че градът е заобиколен от свръхестествени същества, но все още никой не знае за тяхното съществуване и животът в него изглежда изключително нормален, както във всяко друго подобно градче.

След като губят и двамата си родители в тежък инцидент с кола, Елена Гилбърт и нейният по-малък брат Джеръми много трудно преодоляват загубата и промените, които с пълна сила настъпват в техния живот. Елена винаги е била гордост за своите родители – добра ученичка, заобиколена от верни приятели, но сега тя се опитва да скрие своята неутешима тъга от целия свят.

Развитие

Започва поредната учебна година в гимназията на Мистик Фолс, където тази година се е записал нов ученик – очарователният и загадъчен Стефан Салваторе. Между него и Елена много бързо пламват искри, но момичето дори не подозира, че той крие тъмна, мрачна тайна. Тайната, която тегне като проклятие от много, много години върху Стефан, е това, че той всъщност е вампир. Много скоро в малкото градче се появява и малкият брат на Стефан – Деймиън, който също е вампир. Разликата между тях двамата е, че Стефан е добър и не иска да наранява и убива хора, докато при Деймиън е точно обратното. Двамата братя не са се виждали от почти 15 години. Помежду си те имат неразрешен конфликт породен от жена, в която и двамата са били влюбени и която изумително за тях е буквално двойник на Елена – Катрин Пиърс. Много скоро Елена, Стефан и Деймиън се озовават в любовен триъгълник, в който двамата братя се намирали и преди били и преди. В същото време в града непрекъснато се случват нови и интересни неща, а свръхестественото все повече преобладава в живота на хората там. Връзките в сериала са множество, а част от героите в него също са – Карълайн, Бони, Тейлър и Мат – приятели на Елена. Лелята на Елена и Джеръми – Джена, Аларик, учител в гимназията, Клаус – най-старият вампир, Илайджа, полубрат на Клаус, както и много други.

Епизоди

С течение на епизодите се появяват множество първостепенни и второстепенни герои, един от които и самата Катерина (Катрин Пиърс), която естествено изобщо не се завръща с добри намерения. Съчетано с множеството свръхестествени проблеми, но и типичните грижи, които има един обикновен тийнейджър, сериалът се превръща в тотален бестселър сред серийните филми.

 

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.