понеделник, септември 18, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Хороскопи – ето как да почиваме

Тъй като почти преполовихме летните дни, лятото упорито ни подканва да му се насладим, има един начин, по който да разгадаем как да си починем най-добре – хороскопи в астродата. Всъщност, според тях, различните зодии почиват по различен начин, за да постигнат оптимални резултати и да се насладят максимално на заслуженото почивно време. Ако статията не ви е интересна, то е ,защото сигурно вече сте планирали своята ваканция от първата до последната минута.Хороскопи - как да почивате

Това правят представителите на зодия дева, които, всички знаем, могат да се опишат с думите „ред“ и „чистота“. Това се наблюдава и в техните хороскопи – те обичат да почиват, но само ако тази почивка е организирана предварително. Подобно на тях, представителите на зодия риби също са планирали своята почивка от първия до последния момент. Но тъй като, те винаги имат високи очаквания, често остават разочаровани.

Според някои хороскопи в астродата, рибите са срамежливи и трудно зарвързват контакти, особено любовни. За разлика от тях, представителите на „рогатите“ зодии са изключително комуникативни хора. Овните например, се отдават на морската си почивка с надежда за откриването на многобройни партньори, които да омаят с чара си. За тях не е от значение дългосрочната връзка, а само тази, на която да могат да се насладят на момента.

Друг пример за тази „наслада“ откриваме в хороскопи на раците, който могат да отидат със сериозна половинка и да се насладят на времето, или да завържат нови контакти и отново да прекарат невероятно. Други зодии, например везни, както показва самото им име, обичат да се впускат в почивки, в които да е включено от всичко. Тоест, тази почивка да е уравновесена – те могат да се излежават на плажа с книга в ръка, могат да обикалят курортните забележителности с гид, или пък, могат изцяло да се отдадат на нощния живот. За тях тишината и шумът са еднакво важни.

Подобни са и хороскопи в астродата за стрелците, които винаги са в добро настроение, което ги кара да „светят“. Те са активни, енергични и комуникативни зодии, които лесно отхвърлят „кандидатурите“ на безделниците, които ги обкръжават. Водолеите са хора, които обичат да бъдат екстравагантни и да изпъкват с новите си придобивки на фона на „морските гларуси“. Те са достатъчно темпераментни, за да не се притесняват, а даже да се гордеят от факта, че са различни и се набиват на очи. Представителите на зодия лъв са хора със силен характер. Те обичат да са в центъра на вниманието и да омайват околните с чара и силата си. Всъщност, те правят това неволно, тъй като самата им зодия, според хороскопи в астродата е достатъчно забелязваща се.

Козирозите винаги са с „рогата напред“. Те обичат да „дирижират“ почивката, като винаги застават отпред на редица организирани или не събития. След като ви разкрихме различни хороскопи, за това как да почивате оптимално, било то сами или със своята половинка, приятно прекарване от нас – работещите!

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.