сряда, януари 25, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

iRobot Roomba 694 – Ревю на модела (Видео)

Прахосмукачка робот, която почиства незабелязано, без да Ви притеснява или да нарушава начина Ви на живот. Идеален помощник, какъвто има само в приказките – самозарежда се на докинг станцията, навигира из дома Ви, избягва препятствия, калкулира опасността и нивото на замърсяване, след което се връща отново на мястото си. Единственият признак за нейното съществуване ще са чистите подове и свежестта във въздуха от висококачествения филтър.

Спецификации

  • Мощност: 33W.
  • Капацитет на литиево-йонна батерия: 2130mAh (вградена)
  • Батерия за виртуална стена с двоен режим: 2 батерии с размер C (включени)
  • Време за зареждане: 3 часа.
  • Работно време: 1 час.
  • Капацитет на резервоара за прах: 0.6L.
  • Ниво на шум: 50 – 55dB.
  • Тегло на опаковката: 5,555 кг.

Как е възможно робот като Roomba 694 да е толкова добър в почистването? Отговорът се крие в технологията Patented Dirt Detect за засичане на мръсотията и местата, където тя е най-концентрирана. Така роботът увеличива мощността си и да повторя някои от програмите си за търкане и засмукване. Нещо подобно се случва, когато сензорите на засекат килим. Турбо режимът влиза автоматично в ход, за да стигне до сърцевината на килима, независимо дали влакната са от изкуствена или естествена материя.

Навигация и адаптивност

Друга любопитна особеност е адаптивността на робота. Неговата навигационна система му позволява да организира алгоритъма си за почистване според уникалното разположение на мебелите в дома Ви, без това да влияе на качеството на работата му. В същото време неговата основна и универсална четка се пригажда към различни повърхности, независимо дали са твърди, релефни или покрити с килим. Системата за почистване е тристепенна и включва работата на страничната четка, която се справя с по-едрите частици, ъглите и по протежението на стените.

Време за работа

Времето за работа на Roomba 694 е 90 минути без прекъсване. Дори роботът да не успее да завърши цикъла си, след като се презареди, той ще се върне на мястото, на което е спрял. Моделът предлага управление през приложението за телефон на iRobot или чрез един от гласовите асистенти на Гугъл или Алекса. В определено време от календарната година роботът сам ще предложи допълнително почистване на дома Ви, за да Ви избави от полените или за да се погрижи за капещата козина на домашния Ви любимец.

Модела можете да намерите предлаган от Robosector.eu онлайн тук

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.