неделя, септември 17, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Как ни помага Vertera Gel и какви са предимствата му?

Вертера Гел облекчава хора от всяка възраст, които искат да подобрят своето здраве и да съхранят младостта и външния си вид. За тази цел те трябва да живеят здравословно – да спортуват, да се разхождат и да се хранят правилно. Но понякога това не е достатъчно.

Налага се да използваме и хранителни добавки, които да ни помогнат за прочистването на организма и насищането му с жизненоважни елементи на клетъчно ниво. Vertera Gel е решението на този проблем. Той е изработен от водорасли Ламинария (жива храна), които са ценен дар от морето.

Голяма част от заболяванията се причиняват от замърсена околна среда, токсични храни и задръстване на кръвоносните съдове от образуваните в организма  шлаки. Vertera Gel ни помага да изчистим  токсините от организма си, които причиняват постоянна умора, затруднена концентрация, главоболие, алергии, стомашни проблеми и често боледуване.

Повече за органичната храна можете да намерите тук  : https://verteraorganicbg.com/

Използвайки Vertera Gel сами ще се убедите в ползите от този продукт, като:

  • Детоксикация – изчиствайки организма от токсини и стимулирайки тъканната регенерация, гелът подобрява работата на органите;
  • Подобрява цялостното състояние на организма;
  • Водно-солевият обмен и биорегулацията се повлияват благоприятно;
  • Защитава и спомага за подобряването на болния организъм при почти всяко заболяване.

Благодарение на този продукт организмът ви ще активизира собствените си защитни механизми. Освен това гелът подпомага загубата на излишните килограми и нормализира метаболизма, с което допринася за подобряване сърдечно-съдовата дейност. Гелът оказва позитивно въздействие върху щитовидната жлеза и работата на стомаха и червата.

Vertera Gel има ключово значение за здравия организъм, защото му предоставя необходимите микро и макро елементи в правилно количество. Това е особено важно за изграждането на силен имунитет и е от изключително значение за запазването на активността при възрастните хора. В следствие от използването на Vertera Gel се получава клетъчно дишане и детоксикация.

Гелове вертера

Какво съдържа Vertera Gel?

В състава на Vertera Gel няма да откриете оцветители и изкуствени съставки. Той е 100% ORGANIC – Ламинария, вода, антиоксидант, лимонена киселина.

Гелът съдържа 20 аминокиселини, 8 от които са незаменими, както и витамините    А, В комплекс, С, D, Е, омега 3 и 6, и Фукоидан – най-силния и естествен имунорегулатор.

Какви са  предимствата на Vertera Gel пред други средства за подобряване на здравето?

Множеството проучвания и изследвания на влиянието на Vertera Gel върху човешкия организъм го подрежда в групата на специализираните храни. Той е уникален, изцяло естествен и безопасен продукт без аналог на пазара

Начин на употреба

Приема се перорално два пъти дневно по 2 изравнени супени лъжици (20гр) половин час преди хранене. Максимално-позволеният прием може да достигне 100-150 гр.

За най-добър ефект пийте добавката 1 месец с почивка от 5-7 дни в продължение на една година. Подходящ е за всяка възраст, както и за бременни и кърмачки.

  • Външен прием: Продуктът може да се похвали с хидратиращ, почистващ и стягащ ефект. Освен това е подходящ като маска за лице, коса или тяло.
  • Особености: Да се съхранява при t от 0 до 5 градуса. Годността му след отваряне е 21 дни, а една кутия гел е достатъчна за 10 – 12 дни.

Vertera  forte  е природно чист, здравословен продукт без вкус, който подпомага пречистването на клетъчно ниво. Начинът на производство осигурява полезни вещества до всички системи и органи в човешкото тяло. Съдържа морското растение фукус, японска ламинария и вода.

Препоръчителен прием: 2 с.л. се разбъркват със сок, или вода. Пие се 30 мин преди прием на храна два пъти дневно. Пие се 1 месец, почива се 5-7 дни и отново се повтаря в рамките на 1 година. Продуктът може да се използва заедно с плодовите гелове от серията Vertera, които са предназначени за малчуганите и хората, предпочитащи плодовете.

Плодови гелове от серията Vertera

Тези гелове са създадени на базата на кафявите морски водорасли и естествен екстракт от редица билки и растения, като ехинацея, сибирски женшен, лайка, невен, глог, морски пектин и хранителен ароматизатор – натурален вкус на касис, ябълка или черна боровинка.

Начин на употреба: 2 с.л. гел се разбъркват със сок или вода. Пие се 2 пъти на ден 30 мин преди хранене. Приема се 1 месец, прави се почивка от 5-7 дни и отново се повтаря за 1 година. Опаковката е достатъчна за 12 дни.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.