неделя, юни 13, 2021
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Лак за Нокти – Топ приложения които не знаете !

Лак за нокти…

alt

…в дома 

Направете така, че бутоните да светят в тъмното

На приглушена светлина често се случва да грабнете дистанционното управление с намерение да увеличите звука на телевизора, но натискате погрешното копче и сменяте канала. Покрийте с фосфорециращ лак за нокти бутоните, които използвате най-често, за да ги виждате по-лесно в тъмното. Така можете да маркирате също ключалки и други трудно различими предмети.

Отбележете степените на термостата

Ако се случи да се събудите от студ, а очилата ви не са подръка, лесно ще се справите, при положение че сте маркирали степените на термостата с градуиран диск. Нагласете го на предпочитаната температура  и с цветен лак за нокти направете тънка черта от скалата до външния диск.

Отбележете температурата върху кръглите ръчки на душа

Докато сте под душа, не губете време да нагласяте подходящата температура на водата. Пуснете душа, нагласете го на предпочитаната от вас температура, после спрете водата и с ярък лак за нокти отбележете позицията върху неподвижната част на крановете за студена и гореща вода.

Направете степените на градуираните съдове по-разбираеми

Ще виждате скалата на градуираната кана по-лесно, особено ако се налага бързо да направите не много прецизни измервания, например докато говорите. С ярък лак за нокти повторете основните степени по скалата. Идеята е добра и в случаите, когато храните бебето с биберон на приглушена светлина и искате да следите течността в шишето. Няма да ви се налага да се взирате, за да видите точната дозировка, отбелязана върху малката пластмасова мензура, ако предварително отбележите дозата с тънка ивица тъмен лак за нокти.

Различавайте спортната си екипировка 

Ако с партьора ви за голф използвате еднакви принадлежности, вкючително топките за голф, капнете малко ярък лак за нокти върху тях, за да е ясно кой първи се е добрал до игрището. Правете същото и с другите вещи, върху които няма достатъчно място за името ви.

Направете скала от вътрешната страна на кофатаalt 

Когато сипвате течност в голяма кофа, не е удобно да я повдигате всеки път, за да проверите количеството, а скалата невинаги се вижда ясно. За да сте сигурни,че сте сипали нужното количество, маркирайте нивата с лак за нокти. Използвайте цвят, който изпъква на фона на кофата.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.