понеделник, октомври 3, 2022
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Не се страхувайте от тъщата!

Tъщата – това е майката на половинката Ви . Това буквално означава, че в твоята любима живее половин тъща. Навремето Балзак казал, че ако искаш да разбереш в какво ще се превърне жена ти – погледни към майка й. Ама не бързайте да се плашите – времената се променят.

Днес тъщата печели почти колкото тъста, командва, финансира и инвестира. Обича децата си, колата си и вас, стига да не й напомняте на мъжа й.

За да я спечелите, трябва добре да печелите, да харесвате това, което прави и да не критикувате тоалетите й, дори да сте убедени, че са на жена ви. Ако тъщата е „главата„ на семейството не ви съветвам да се правите на Наполеон. Ще преживеете своето Ватерлоо веднага щом се опитате да оспорите мнението й, дори и за снощния мач! Тя може да не го е гледала, но има мнение! Това трябва да се уважава.

Ако сте попаднали на тъща-къщовница, събувайте обувките си пред вратата, купете й система за почистване „Rainbow„ и не пипайте дистанционното с мазни ръце. Това на първо време е достатъчно. И не оставяйте косми по сапуна, трохи по масата и дрехи по пода. Канете приятели само ако имате достатъчно технологично време да изчистите след тях и да изтрезнеете. И умната с капака на тоалетната!

Ако съдбата ви е срещнала с госпожа „съвършенство„ – тежко ви. Никога няма да сте достатъчно добър за дъщеря й. Все някой друг ще е по-внимателен, по-добър, по-умен, по-богат, по-загрижен от вас. Примирете се! Споровете с нея са безсмислени: първо тя говори, вие мълчите, после вие мълчите – тя говори. Най-добре си мълчете. Голяма грешка е да се опитвате да й се доказвате. Дори и да кима с глава като Ники Кънчев, тя е убедена, че никога няма да станете богат!

Тъщата-интелектуалка е друга бира. Тя ви смята за свой син, подкрепа ви, насърчава идеите ви, дори взема от време на време ваша страна в спора. С нея може да отидете на кино, на кафе, дори на екскурзия. Всичко това до момента, в който не получи оплаквания от дъщеря си. Тогава се превръща в тигрица, която е пила Ред-бул. За такива моменти хората (вероятно мъже) са измислили походното легло и спалния чувал. И поговорката „приятел в нужда се познава„. Най-добре да се изнесете от къщи и да я оставите с усещането, че сте потърпевш, а не виновен. Това става безмълвно, с тъжен поглед, прегърбени рамене и сломен вид. Поне докато завиете зад ъгъла.

Тъщата-мечта е дружелюбна и усмихната като в реклама на паста за зъби. Тя грее като лятно слънце и мед й капе от устата когато говори за вас с приятелки. Старае се да не се натрапва, деликатна е, знае до къде са й правата и какви са й задълженията. Помага всеотдайно без да търси благодарности и облаги в замяна. Винаги е на точното място в точното време. Щедра и услужлива – винаги на разположение.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.