петък, юни 2, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Няколко мързеливи начина за отслабване през зимата?

Ако студът навън през зимата заедно с минусовите темератури не Ви плашат, значи е възможно да свалите някой и друг килограм. За щастие има има много начини безпроблемно да отслабнете и при това без много усилия при минусови температури. Стоейки прави 10-15 минути на студа и треперейки изгаряте същите калории, които ще изгорите и при редовни упражнения само, че в топло време. Треперенето на мускулите на цялото Ви тяло всъщност представлява мускулни контракции, а така съвсем мързеливо ти стягаш своето тяло. Разходка на вън в студа или разходка с кучето, през зимата, това се казва мързелив начин за отслабване. Тренировките по верме на студ, стимулират сърдечната система, а това от своя страна улеснява отслабването.

Това може да стане най-лесно, когато тичаме в парка, стига да не ни е страх от студа и да нямате нищо против. Така мързеливо топите над 250 калории на ден. Направете си топла,  пилешка супа, от плешки илителешки бульон – топлина за тялото през зимата, но и прецизен и мързелив начин за отслабване. Сутрин на гладно пийте чаша топла вода с лимон – не само за ад се стоплите, но и за да стимулирате храносмилателната си система, а така изчиствате организма си,  и  Ви липсва апетит. Пийте чай без захар, претоплен в микровълнова фурна.

Перфектно хидратиране на организма, но и набавяне на всички необходими вещества, които ще Ви помогнат с отслабването дири и през зимата. Направете си среща с приятелки, в някое юбимо заведение на топло, а приятната компания ще Ви бъде в плюс. Така поти не докосвате храната, която сте поръчали. Много от диетолозите по света ни съветват да опитаме именно тоззи начин за отслабване през зимата.

Друг мързелив начин за отслабване през зимата, когато не ви се излиза на вън, след разходката до магазина е консумацията на житни кълнове. Те ни дават богата гама от витамини и минерали необходими ни за красота и здраве. За 2 седмици така мже да отслабнете с 5 кг без дасе трахувате от студ и минусови температури. “Смехът е здраве”, но не самосмехът е начин и да отслабнете, при това без никакви усилия. Смейте се на воля поне по 15 минути на ден. Така тренирате коремните си мускули и махате поне по 50 калори на ден. Сипете си чаша вино и изгледайте поне една комедия.

Вземете си вана с гореща вода – тя отваря порите и тялото се прочиства по лесно така от токсините и всичко ненужно. Качвайте се по стълбите до апартамента си , без да изпозвате асансьора. Така с едно изкачванне на ден хабите по 150 калории. Танцувайте на воля в къщи на топло, докато на вън вали сняг. Така ще се лишите от поне 100 калории, но ако танцувате блус с половинката няма как да отслабнете. Никакви бавни танци, само бързи. Направете си безалкохолен коктейл – хем мързеливо, хем полезно – 100 калории по малко. Пийте студена вода независимо от сезона. Ако консумираме течности по студени от телесната ни температура, то тялото ни трябва да произведе допълнителна топлина, за да изгори допълнителните калории.

Поръчайте си нискокалорична храна за вкъщи поне 1 час преди хранене. Лежането на дивана, търкалянето с дистанционно в ръка, води до наднормено тегло, но нали навън е зима, а Вие искате мързеливо да отслабнете през зимата, то  откажете се от гледане на телевизия, а от време на време се разхождайте из апартамента понепо 30 минути на ден. Целувката използва окоо 12 лицеви мускули, и изгяря около 12 калории. Само с 3 целувки на ден с малко повече страст вие вече сте свалили 1 кг. Нищо не Ви пречи да опитате. Така неусетно  и бързо ще разберете, че сте изгорили много безполезни  и не нужни Ви калории, при това без да се страхувате от студа и леда навън.

 

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.