петък, септември 15, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro – Заслужава ли си ?

Ако и вие се питате дали е подходящо време за чистене; дали не е твърде рано или късно; дали няма да смутите покоя на съседите, то се нуждаете от експерт в чистотата, за който не съществуват пречки и извинения. Някой като Dreame Bot Z10 Pro – прахосмукачка-мечта, не само заради самопочистващата се станция, но и заради подобрения си безчетков мотор с по-висока сила на засмукване и уникалната триизмерна навигационна система.

Характеристики

Тя е подобрена версия на LiDAR, която ползва камера за по-голяма прецизност по време на движение, разпознаване на предметите и ефективност на зададените команди. Всички изображения се обръщат в информация и нито кадър от личния ви живот няма да бъде записан нито на робота, нито на приложението за телефон.

Чрез приложението ще получите достъп до три вида карти на дома си, които дават общ и подробен изглед, така че да назначавате подходящи графици за почистване; да сравнявате работата в предишни дни и седмици, както и да насочвате усилията на Bot Z10 Pro там, където е най-необходим.

Възможности

За цялостно почистване на дома ви, доверете се на алгоритъма му и набора от перфектно синхронизирани четки. Неговите сензори не само му помагат да навигира по-добре, но също и да разбира природата на замърсяването. Той ще се отнесе с внимание към дървените повърхности, а където почувства килим, ще увеличи мощността си до 4000 Pa.

За мокро почистване се възползвайте от 150-милилитровия контейнер с електронно капкоподаване и с три нива на почистване. Чрез приложението можете да избирате кои зони как да бъдат измити и кои да бъдат пропуснати.

Батерията е 5 200 mAh, достатъчна за 2,5 часа почистване или 90 мин. интензивна работа. Торбичката на докинг станцията е хартиена, сменяема, с вместимост до 4 литра, което е достатъчно за месец-два. Моделът има HEPA филтър, който също е сменяем. За перфектни резултати всеки път, не забравяйте да забърсвате сензорите на робота отдолу и отстрани.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.