понеделник, октомври 3, 2022
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Xiaomi Mi Robot Vacum Mop Essential – Ревю на Най-новия модел от Xiaomi

Най-новия модел прахосмукачка робот на фирмата Xiaomi е вече на пазара. Цената му е изключително примамлива но нека разгледаме какви са основните му възможности.

https://www.youtube.com/watch?v=JsS4VxJZDyU

Основните характеристики за модела са :

– 420ml Резервоар за боклуци

– 200ml Резервоар за вода

– 2200PA Смукателна мощност

С него можете да почиствате с лекота и без никакви усилия вашия апартамент или дом. Размерите му са редуцирани и оптимизирани за да може да почиства под ниски мебели.

420ml резервоaр за отпадъци

И новата версия поддържа класическия и доказан във времето дизайн на предишните серии прахосмукачки роботи от Xiaomi, класическия бял цвят на фирмата и с право – ако нещо изглежда и работи добре – защо да го променяш ?

Лазерния сензор е разположен средата на прахосмукачката, като така контейнера за отпадъци събира 420 мл. Това е добър размер като се има предвид че височината на робота е намалена до 8.2 см. за да може лесно да се провира под ниски мебели и обзавеждане.

Резервоар за вода за лесно МОП почистване

Новия модел робот на Xiaomi има и 200 мл резервоар за вода за мокро почистване с функцията МОП. Така като допълнение към почистването на вашия апартамент или дом вие можете и да почистите праха. Прахосмукачката робот има и възможност за регулиране на почистването с МОП на 3 нива, като това би могло да е особено полезно за различните подови настилки.

Голяма смукателна мощност – 2200Pa

Това е един от показателите, които са особено важни когато говорим за каквато и да било прахосмукачка. Прахосмукачката на Xiaomi постига 2200 Pa на смукателна мощност и с това събира всичките буклуци по пътя си. Благодарение на добрата си мощност прахосмукачката робот може да почиства дори и след вашите домашни любимци като събира  косми и др.

Като цяло новия модел на Xiaomi Vacuum Mop Essential е един чудесен бюджетен вариант за хора, които за първи път решават да закупят прахосмукачка робот и не са убедени дали това е правилния избор за тях. Модела е също така и чудесен вариант за подарък за любим човек. Подробна информация и актуални цени за Xiaomi Vacuum Mop Essential можете да видите от тук : https://mobisector.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-essential-prahosmukachka-robot

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.