понеделник, март 20, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Асцендент – как да намерим перфектната половинка ?

Перфектната половинка – бленувано желание за всеки един от нас. Това е стремеж, който дори и да не искаме, вътрешните ни чувства желаят. Всеки човек иска да намери своята половинка в живота. Да открие своята опора и човека, с който да извърви своя път, подкрепяйки се един друг във всяко начинание – добро или лошо. Откриването на сродната душа при някои хора се случва изключително лесно, без дори да се налага да я търсят. Те просто я откриват, без да се налага да изпитват разочарование или болка. Това за съжаление обаче се случва много рядко и на много малко хора.

Повечето от нас преживяват много неприятни моменти, за да стигнат до „точния човек“, а някои дори никога не го откриват. Има една наука, която много умело може да ни помогне в търсенето на идеалната половинка. Реално двама човека се преоткриват един друг и са идеални един за друг заради своята съвместимост в характерите, поведението или мисленето. Точно тук от голяма полза може да ни бъде астрологията. Всеки човек си има „зодиакална същност“, която притежава точно определени черти и качества. Нумерологията също може да ни ориентира много точно, за да разберем точно какъв човек трябва да търсим и как би изглеждала нашата сродна душа, описана с черти от характера и поведението си.

В множество сайтове в интернет можем да открием информация за това кои са най-успешните любовни комбинации между различните зодиакални знаци. На повечето места също е описано и на базата на какво са избрани именно тези комбинации. В повечето случаи става въпрос за точно определени качества, които надделяват и се колаборират успешно с чертите в друга зодия. Има обаче едно нещо, което според астролозите е дори по-значимо и по-съществено от зодиакалния ни знак, а именно асцендентът ни.

Какво представлява ?

Какво представлява асцендентът? Това е нашият така наречен „изгряващ знак“, който е изгрявал в момента на нашето раждане. Асцендентът е изцяло обвързан с датата, часа и мястото, на които сме родени.

Астролозите казват, че при много хора асцендентът се изразява доста по-силно в личността отколкото зодиакалният знак, особено в периода преди 30 години. Смята се, че след 30-годишна възраст самочувствието ни започва да произлиза от същината ни, затова нещата се променят и асцендентът не оказва толкова силно влияние. Казва се, че той е лицето, което показваме пред другите хора. Той е първото впечатление, което оставяме у другите с поведението си, изгражда нашия имидж в обществото, маниерите и стила ни.

Как да открием нашата половинка ?

С какво асцендентът би ни помогнал да открием по-лесно най-подходящия за нас човек?

Спрямо него ние можем да разберем кои хора са напълно неподходящи за любовни отношения с нас и с кои ще си паснем перфектно. Ако вече сте изчислили кой е вашият асцендентът, нека набързо разгледаме кои са най-подходящите партньори за вас.

За човек с асцендент Овен, най-подходящ партньор би бил човек със зодия Везни. Той ще им предостави романтика и спокойствие.

Ако вие сте с асцендент Телец обаче, най-подходящият зодиакален знак е лоялният и стабилен Скорпион.

Зодия Стрелец от своя страна е подходяща за човек с асцендент Близнаци, защото ще му донесе разнообразие и динамика.

При асцендент Рак, най-подходящата романтична зодия е Козирога. Той ще донесе именно това, което търсят Раците – стабилност и успех.

В случай, че вашият асцендент е Лъв, търсете си половинка със зодия Водолей – това обещава силна духовна връзка.

И ако сте изчислили, че сте родени под асцендент Дева, то тогава се нуждаете от съпричастен и подкрепящ партньор със зодия Риби.

Заключение

Нумерологията, астрологията и други подобни науки със сигурност могат много умело и точно да ни насочат в това каква половинка би била най-подходяща за нас. Но със сигурност асцендентът няма как да бъде единственото, което ще ни задържи заедно с партньора ни. Романтичните отношения са една много сложна съвкупност от качества, личностни черти и характер, които се комбинират по един изключително интересен начин.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.