четвъртък, януари 26, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Детски филми – кои са 10-те най-популярни в момента

Ако и вие се чудите какво да гледате и кои са едни от най-популярните детски филми в момента, ето тук ще се постараем да съставим списък с някой от най-гледаните филмчета в момента. Подгответе своята телевизионна позиция и се насладете на списъка с филми, който сме подготвили за вас.

1. Спондж Боб: Гъба на сухо

Спондж Боб: Гъба на сухо
Спондж Боб: Гъба на сухо

Мисията му да спаси собствения си свят изпраща Спондж Боб до нашия за първи път! Когато пиратът Burger Beard открадне тайната рецепта на любимия на всички rackburger, Спондж Боб и приятелите му се качват на брега, за да извлекат тайната си рецепта. За да успеят, те трябва да се съюзяват с бившия си враг Палнктън, но също така да открият своите тайни супергеройски сили. В противен случай те не биха могли да победят злия пират.

2. Моето семейство срещу машините

Моето семейство срещу машините
Моето семейство срещу машините

Мечтата на тийнейджърката Кейти Мичъл най -накрая се сбъдна, тя беше приета във филмово училище. Баща й Рик решава, че цялото семейство ще пътува из цялата страна, за да заведе Кейти в колеж. Семейното пътуване се превръща в кошмар, тъй като всички джаджи, от телефони до кухненски прибори, оживяват. Сега семейство Мичъл, заедно с два счупени, но приятелски настроени робота, ще трябва да забравят различията си, да намалят технологиите и да спасят света.

3. Дракон на желанията

Дракон на желанията
Дракон на желанията

Филмът е съвременна приказка за приятелството между момче и дракон, които могат да изпълнят всяко желание. Напомня на филмите за Аладин и вълшебната лампа но с нов азиатски привкус.

4. Рая и последният дракон

Рая и последният дракон
Рая и последният дракон

„Раят и последният дракон“ от студията на Walt Disney Animation Studios ни отвежда в вълшебния свят на Кумандра, където някога хората и драконите са живели в хармония. Но когато злата сила заплаши света, драконите се пожертваха, за да спасят хората. Сега, 500 години по -късно, същата зла сила отново е тук. Всичко е в ръцете на самотния райски воин, който трябва да намери последния дракон от легендите, за да възстанови разделената земя и да обедини разделените нации. Но в своето приключение тя ще научи, че за да спаси света, ще се нуждае не само от дракон, но и от обединен екип и доверие. Раят и последният дракон представя гласовете на Кели Мари Тран като Рая, войн, чийто ум е остър като меча й, и Аквафина, който провъзгласява магически, митологичен, несигурен дракон на име Сису. Други герои са находчивият 10-годишен предприемач Буун, ужасяващият гигант Тонг и малкият измамник Ной с бандата си някога.

5. Tom and Jerry / Том и Джери (2021)

Tom and Jerry / Том и Джери (2021)
Tom and Jerry / Том и Джери (2021)

Едно от най -обичаните съперничества в историята оживява, когато Джери отсяда в най -добрия хотел в Ню Йорк в навечерието на „сватбата на века“, принуждавайки отчаян организатор на партита да наеме Том, за да се отърве от него, режисиран от Тим ​​“Том и Джери „История. Последваща битка с котки и мишки рискува да разруши кариерата й, сватбата и евентуално самия хотел. Но скоро възниква още по -голям проблем: дяволски амбициозен работник, заговорник срещу тримата. Страхотна комбинация от класическа анимация и екшън на живо, новото приключение на Том и Джери на големия екран поставя емблематичните герои на нова позиция и ги принуждава да направят немислимото … да работят заедно, за да спасят деня.

6. Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак. Чудотворен свят: Ню Йорк – обединени герои (2020)

Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак. Чудотворен свят: Ню Йорк – обединени герои (2020)
Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак. Чудотворен свят: Ню Йорк – обединени герои (2020)

Класът на Маринет отива в Ню Йорк, града на супергероите, за Седмицата на френско-американското приятелство, но американските супергерои може да се нуждаят от помощ, докато са там.

7. Бебе Бос 2: Семейни работи

Бебе Бос 2: Семейни работи
Бебе Бос 2: Семейни работи

Baby Boss: Family Affairs – продължение на номинирания за Оскар блокбастър Baby Boss, който спечели сърцата на милиони зрители през 2017 г. Злият гений, адският план, надпреварата с времето, детските нинджи и много цветни персонажи са само част от нещата, които съпътстват семейството на Темпълтън в новото им необикновено приключение, което ще предложи на зрителите много екшън, хумор и уникални преживявания. Минаха години и Тим Темпълтън и по -малкият му брат, по -известен като Baby Boss, се потопиха дълбоко в света на възрастните – всеки следва своя собствен жизнен път и двамата забравиха свободата, която имаха като деца, и вярата, че децата са най -големите шефове. Но пристигането на ново бебе шеф, с екстравагантен подход и мотото „нищо не е невъзможно“, ще им напомни за миналото и ще ги върне към важна мисия. BebeCorp е в голяма опасност и единствената им надежда е да доведат най -добрия си агент, Bebe Boss. Корпорацията е разработила ново „супер сладко мляко“, което превръща възрастния Тед отново в бебе и слага памперси, управлява „семейния бизнес“, за да неутрализира заплахата.

8. Пес патрул: Филмът (2021)

Когато най -големият им противник, Хъмингер, става кмет на Приключенския град и започва да прави хаос, Райдър и любимите му герои на PAW Patrol ускоряват, за да посрещнат предизвикателството. Докато едно от кученцата се бори с проблемите на тревожното си минало, екипът получава помощ от нов съюзник, Дакел Либърти. Въоръжен с вълнуващи нови джаджи и екипировка, Paw Patrol се бори, за да спаси жителите на Adventure City.

9. Лятното приключение на Лука

Лятното приключение на Лука
Лятното приключение на Лука

Лука от Disney и Pixar е историята на едно момче, което израства и прекарва едно незабравимо лято в крайбрежен град на италианската Ривиера. Лука и неговият приятел Алберто тръгват на приключение, но забавлението е засенчено от тъмна тайна: те са морски чудовища от друг свят – от дълбините на морето. Лука е режисиран от Енрико Казароса и продуциран от Андреа Уорън.

10. Космически забивки: Нови легенди

Космически забивки: Нови легенди
Космически забивки: Нови легенди

В центъра на сюжета на „Space Jam: A New Legacy“ са баскетболната звезда LeBron James (като донякъде измислена версия на него) и синът му Dom (Chris Davis), които са заклещени във виртуален капан на дивия Ал- G-ритъм, изигран от Don Cheadle. От ЛеБрон зависи да ги доведе вкъщи, като води Bugs Bunny, Lola и останалите луди рисунки на Toon Squad в яростна виртуална баскетболна игра с шампиони от Al-G-ритъм-професионалисти от баскетбола, взривени във версията, която са досега Не сме виждали.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.