петък, юни 2, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

DIY идеи за Хелоуин парти

Няма по-добър начин да отпразнувате най-страховития ден в годината от това да организирате грандиозно парти за Хелоуин. В края на краищата, партито е идеалният повод да покажете костюмите за Хелоуин на приятелите си, декорациите за Хелоуин, които сте си направили сами, и уменията си за приготвяне на закуски за Хелоуин, като едновременно с това отпразнувате всички страховити неща. Тематичните партита са най-горещата тенденция през последните години. За да развълнувате почитателите на ужасите, трилърите и страховитата мистика, можете да организирате уникално парти за Хелоуин. Едва ли някой би отказал да участва в такова необичайно събитие и да получи своята порция адреналин.

Страхотни изненади за празника и тематични костюми за Хелоуин може да намерите и от нашите партньори от Maskata-shop.com

Идеи за покани за Хелоуин

Покана за Хелоуин
Покана за Хелоуин

Всяко парти започва с покана. След като съставите списъка си с гости, помислете за някои оригинални покани за Хелоуин. Евтин вариант е черна лъскава хартия във формата на шапка на вещица, надгробен камък или котка. Текстът може да се пише със сребърен хелиев химикал.

Можете от тук да свалите и да разпечатате нашата приготвена покана за вас, само попълнете имената на този когото каните : Покана за Хелоуин за печат

Създаване на атмосфера

За да създадете подходящата атмосфера в стаята, ще ви трябва голямо количество плат в мръсносив нюанс. Леко тонираните стари чаршафи и завивки ще свършат работа. Страшни, мистични изображения трябва да се прилагат върху тъканта в черно. Вариации: вещици на метла, черепи, гарвани, паяци, паяжини, прилепи, ръце с гигантски нокти. Подът може да бъде и готин фон. Разстелете бели чаршафи из цялата стая. За парти за Хелоуин, което да развълнува гостите още от входа, нарисувайте локва кръв точно на прага. За да направите това, щедро изсипете парче лист със смес от червена и кафява боя. В същата смес навлажнете подметките на стари обувки, ходете в тях, създавайки пътеки от кървави отпечатъци.

Допълнителни идеи за интериора

Ако искате да прекарате най-забавния Хелоуин у дома, дори не си помисляйте да включите ярките главни светлини! Това ще разруши цялата атмосфера и ще изплаши злите духове. Стаята трябва да е в ужасен полумрак. Най-добре е да използвате лампи на Джак (тиквени лампи) като основни осветителни елементи. Нужни са ви само няколко тикви, нож, свещи и въображение

Допълнително осветление може да се организира с помощта на свещи, поставени навсякъде. Ако е възможно, вземете и светещи гирлянди: горящи тикви, черепи и паяжини.

Декорация

Висящият декор ще ви помогне да създадете имитация на зловещо място. За да украсите стая или цяла къща за Хелоуин, най-добре е да започнете с хартиен гирлянд, който лесно можете да направите сами. Обикновено използвайте бяла, черна, сива и оранжева хартия. Ще изглежда страхотно: тикви, черепи, котки, плъхове, призраци, прилепи. За да направите формите спретнати, изтеглете добри шаблони за изрязване от мрежата. Основата на декора за декориране на стая в стил Хелоуин се състои от прости и достъпни предмети – бинтове и марля. Просто закачете произволно превръзките на разрошеното въже за пране или изградете мръсна мрежа от тях.

Когато фонът и висящите елементи са готови, украсете стаята с призрачни детайли, разпръснати навсякъде: буркани с органи по рафтовете – могат да бъдат формовани от пластилин; кървави инструменти – брадви, сатъри, триони и ножове, изработени от картон, оцапани с „кръв“; филмови плакати – украсете свободните стени с плакати, изобразяващи замъка на Дракула, Пениуайз, Крюгер и др.

Украси и декорация за сервиза

Сервизите за Хелоуин трябва да съответстват на останалата част от декора на вашия дом. Ножовете и вилиците могат да се поръсят леко с кетчуп, за да изглежда, че вече са яли нещо кърваво. Преди всичко на масата трябва да има кана с кървавочервен пунш. Може да се украси със стърчаща окървавена ръка. За да направите това, налейте вода в гумена ръкавица и я поставете във фризера за една нощ. Преди началото на партито отрязваме ръкавицата, получаваме ефектна ледена ръка. Ако направите кървави петна по него с топинг или сироп, зрелището ще се окаже друго.

Музика

Правилно подбраната музика е един от основните компоненти на успешното парти за Хелоуин, така че съставянето на плейлист трябва да се направи предварително. Не е необходимо да слушате едно нещо цяла вечер: музика или страшни звуци. Ако правилно смесите едното с другото, ще се окаже много по-ефективно. Редувайте бързи композиции с бавни и вмъквайте остри писъци на най-неочакваните места.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.