събота, септември 16, 2023
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Гледане на карти – От къде може да си купите подходящи карти и сайтове за безплатно гледане?

Още от дълбока древност човек винаги е искал да разбере какво го очаква в живота, за да бъде подготвен или да се опита да промени съдбата си. Затова от зората на цивилизацията са се развили различни мистични и тайнствени начини, за да се надникне в бъдещето. Един от най – популярните и достъпни методи е гледането на карти. За него не са се изисквали свръхестествени способности или опит. Смята се, че картите Таро са първите измислени карти в света, а през вековете са се появили и други видове.

Ако и Вие сте любопитни да разберете какво Ви предстои, то трябва да знаете, че има няколко правила. Първо, тестето, с което ще гадаете трябва да е ново и да се използва само за това. То се съхранява увито в плат в дървена кутия. По време на гледането трябва да сте абсолютно спокойни и концентрирани, без да се разсейвате от други дейности.

Повече информация за картите Таро

Както вече споменахме картите Таро са най-древните карти за гадаене, произхождащи от Древен Египет.  Те са 78 на брой, като на всяка карта има различно изображение. Гадаенето с карти Таро е сложно, тъй като има много начини за подреждане на картите и тълкуването им , в зависимост от това какъв е въпросът на питащия – във формата на Келтски кръст, което представя описание на проблема, на сляпо петно за характеристика на личността, алхимик – за гадаене на съдбата, партньорство – за любов и още много други. В случай, че Ви е интересно и искате да опитате сами може да си закупите карти Таро от много интернет сайтове като https://www.tarotbg.com/magazin.html , https://karti-taro.com/about.php , https://www.book.store.bg/search?srchstr=78%20%EA%E0%F0%F2%E8%20%F2%E0%F0%EE , Ако просто Ви е любопитно, то може да опитате безплатно онлайн гадаене на карти Таро в https://www.orakul.bg/ , https://gadaene.info/

Мадам Ленорман

Друга разпространена колода карти за гледане са тези на Мадам Ленорман – една от най-известните ясновидки в Европа. Гадаенето на тях е много лесно, тъй като са само 36 на брой и на всяка има изображение, което съвпада с името ѝ.  От особена важност е не само значението на всяка карта, но и името ѝ и това, която избразява. Тук се прилага интуитивно гадаене, тоест гадателят трябва да казва всичко, което му идва на ум. В интернет може да намерите значението на картите, както и различни комбинации и подредби, с който лесно ще предскажете бъдещето. Карти може да закупите от  https://www.book.store.bg/search?srchstr=%CA%E0%F0%F2%E8%F2%E5%20%ED%E0%20%EC%E0%E4%E0%EC%20%EB%E5%ED%EE%F0%EC%E0%ED , https://www.booktrading.bg/kartite-na-madam-lenorman , а ако искате да разберете дали този вид гадаене ще Ви пасне може да опитате онлайн гадаене на https://ufoport.com/gledane-s-kartite-na-madam-lenorman/

С появата на съвременната колода от 52 карти е възникнал и нов метод за гадаене с тях. Първо тестето се разбърква, а човекът, на когото ще гадаете цепи тестето и тегли една карта, която е водеща и мушка между останалите. Човекът, на когото се гадае трябва да зададе точен въпрос, за да получи точен отговор. Трябва да знаете името и фамилията му и пресмятате колко букви има в тях. След това я намирате в тестето, вземате я, както и тези под и над нея, тъй като те определят настоящето. Над тези три карти се теглят толкова карти, колкото са буквите в собственото име на човека. Тези карти показват бъдещето. Под трите карти се още толкова, колкото букви има във фамилното име на човека – те показват миналото му. Тук може да видите какво представлява – https://ufoport.com/gledane-na-karti-za-konkreten-vpros/ .

Човек винаги е бил и ще бъде любопитен затова какво го очаква в бъдещето, въпреки страха да научи истината. Затова гадаенето на карти е оцеляло през хилядолетията и скоро няма да бъде забравено.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.