понеделник, октомври 3, 2022
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

XIAOMI MI BAND 6 – Какво не знаете за модела

Xiaomi добави нова фитнес гривна към супер популярната си серия Mi Band. Xiaomi Mi Band 6 ще бъде пуснат по-рано тази година, докато Xiaomi обикновено стартира през юни. Изглежда почти същото като Mi Band 5, но има и някои промени в технологиите, което го прави по-умен и полезен. Въпреки това, поне някои функции все още липсват в глобалната версия на Mi Band 6.

Дисплей и характеристики

Първото надграждане на функциите, което Mi Band 6 получи, беше по-голям дисплей. Екранът вече е 1,56 инча. Панелът е AMOLED. Можете също да избирате между 60 различни лентови дисплея, за да персонализирате екрана. За да осигури допълнителна защита, дисплеят е покрит с закалено стъкло с покритие от пръстови отпечатъци. В допълнение към по-големия отпечатък, Mi Band 6 този път удвои броя на режимите за проследяване на активността. Mi Band 5 осигурява 11 спортни режима, докато Mi Band 6 може да побере до 30 спортни режима. Други функции за активност включват повече режими на тренировки на закрито, като разтягане, HIIT, Zumba, танци и др. Mi Band 6 също има нов режим на автоматично разпознаване, който може да се използва за шест дейности: бягане, ходене, бягаща пътека, колоездене, гребна машина и елиптична машина. С новите функции, фитнес барът ще може автоматично да определи дали изпълнявате някоя от горепосочените дейности и да започне да ги наблюдава без ръчна намеса.

Метод на зареждане

Магнит

Поддържани устройства

Android 5.0 и по-нови / iOS 10 и по-нови

Размери 47,4 х 18,6 х 12,7 мм

Каишки: 155 – 219 мм

Цвят

Черен, оранжев, жълт, маслинено зелен, слонова кост, син;

Следене на редица фактори

Подобно на Mi Band 5, Mi Band 6 също осигурява проследяване на менструалния цикъл. Тя може да помогне да се определи датата на цикъла и времето на раждане. Функциите за интелигентност на PAI или лична активност също ще се върнат. Той ще измерва ежедневните ви дейности и сърдечната честота с пълен резултат от 100. Капацитетът на батерията на Mi Band 6 е 125mAh, който може да се зарежда от магнитно зарядно устройство. Xiaomi твърди, че гривната може да продължи повече от 14 дни с едно зареждане. Mi Band 6 също е преминал сертификат 5ATM, което означава, че може да издържи дълбочина до 50 минути до 10 минути. За съжаление в глобалната версия все още няма NFC и гласов асистент.

Каишки

Mi Band 6 се предлага в няколко атрактивни цвята, със силикон, регулируема каишка и специален сензор за откриване на насищане с кислород в кръвта. С едно зареждане батерията може да издържи една до две седмици. Самото зарядно устройство е магнитно и отнема по-малко от два часа. Моделът е водоустойчив. Някои версии на Mi Band 6 поддържат NFC начин на плащане.

Модела можете да разгледайте онлайн тук : https://mobisector.com/xiaomi-mi-band-6-sportna-grivna

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.