събота, ноември 27, 2021
+6
°
C
Висока:+7
Ниска:+5

Жените са четири основни типа

Четири типа жениНевинна хубост – като нежна роза, окъпана в утринна роса.

От този тип са най-светлите жени. Характерни са: цвят на кожата, кестенява или руса коса и светли до пъстро към кафяво очи. Природните дадености и цветове, с който свързваме тези дами, са пясъка и златото, белите и бледорозови рози( крехки и красиви), купичката сладък мед, нежно уханната слама, слънчогледите, царевицата и дневните летни пеперуди, бледата зора.

Старинна хубост – с цвят на уиски, жарава и залез.

Различаваме ги по бледата кожа, често цялата посипана с лунички. Косата е кафява до ръждиво, а понякога даже морковено рижа, къдрава или поне чуплива. В повечето случаи очите им са от светлосиньо към зелено или пъстро кафяви.
Тези дами са много изразителни личности – свързваме ги с горещата лава – една от най-красивите стихии, с кехлибара, от който се правят бижута, но трудно се комбинира с други накити(самият той е прекалено изразителен с тези мушици, които стоят в него с векове), с маковете в полето, с кадифената обвивка на прасковите, с мекотата на уискито, с жаравата и залеза.

Екстравагантна хубост – като морска нимфа, като скъпоценен камък.

Жени, с много тъмни коси и светли очи, и обратното – светли коси и тъмни очи. Разпознаваме ги по бледата кожа с лек розов оттенък. Очите може да са ярко светли през пръсти до тъмни.
Тези жени ги сравняваме с пъстротата на цялата природа: тъмното, но още не добре узряло грозде, къпините и боровинките, ягодите, малините; красивите скъпоценни камъни диаманти и рубини, сапфирите и тюркоазите, морето и водораслите. Те са красиви и грациозни като пауна с най-колоритната комбинация в перата му, ярките нощни пеперуди и розовите перли. Това е красота с цвят на червено вино, сушени чушки и червени рози.

Екзотична хубост– гореща като кафе, екзотична като котка.

Матова кожа, тъмни огнени очи и тъмна коса. Често в тази група се срещат и жени с много светли очи, най-често зелени, които на фона на матовата кожа и тъмната коса изглеждат много екзотично. Сред тях има и такива с по-интересна форма на черепа, изтеглена челюст, високи и изразителни скули, а очите може да са дълбоки или в красиво изтеглена котешка форма. Свързваме ги с красотата на Ориента, с черните перли(блестящи и патладжанено сиви на цвят), с кафето на зърна(изпечено и лъскаво), с капучиното, абаносовото дърво и дивите котки. Сравняваме ги с горещите напитки – мляко с шоколад и ванилия, с най-нежните платове и воали, изтъкани в екзотични страни.

Скоро – начин на гримиране според вашия тип.

Последно

spot_imgspot_img

Горещи теми

Бъдете информирани

Автоматично ще ви пращаме интересни новини и публикации.